Везни - Пътуване до Индия Едуард Морган Форстър  Везните са

...
Везни - Пътуване до Индия Едуард Морган Форстър  Везните са
Коментари Харесай

Книгата която трябва да прочетете според вашата ЗОДИЯ!

Везни - " Пътуване до Индия " Едуард Морган Форстър 

Везните са носители на естетика и правдивост. Те се стремят да обединят противоположностите и да успокоят тревожните обстановки. Ето за какво всяка Везна би трябвало да прочете „ Пътуване до Индия “ на Е. М. Форстър. Романът за английския колониализъм в Индия и споровете, които той провокира, безусловно би очаровал Везните. „ Път към Индия “ е художествена литература, която включва груби културни конфликти, обвинявания в престъпност и полов тормоз и най-много латентно предпочитание някой ден да се реализира схващане.



Скорпион - " Лолита " Владимир Набоков

Скорпионът е необикновено натоварен ухажор. Като такива хората под този знак познават прекомерно добре тъмната страна на любовта, както и светлата. Скорпионът знае, че любовта може да бъде толкоз рискова, колкото и буйна. Може да няма по-добра книга за четене като Скорпион от класиката на Владимир Набоков „ Лолита “. По време на дебюта си (и даже все още), Лолита е безусловно скандална. В него пораснал мъж се влюбва бясно в младо момиче. Набоков употребява ловко думите, до момента в който разказва възприятията на мъжкия воин, не с наказание, а с подготвеност да изследва човешкия разум. Любовта, манията и табуто се сблъскват отлично за Скорпиона.

Стрелец - " Островът на съкровищата " Робърт Луис Стивънсън

Забавни, авантюристичен и юношески са качествата, които дефинират Стрелец, а също и изпитаният във времето на пиратския разказ Островът на съкровищата от Робърт Луис Стивънсън. Отдайте се на тайнственост, екшън, конспирация и доста изненади с книгата, която стана основа за франчайза на кино лентата „ Карибските пирати “. Без значение на какъв брой години са, Стрелец, постоянно може да предприеме пътешестване до Острова на съкровищата и да си прекара ужасно. 

Козирог - " Големите очаквания " Чарлз Дикенс

Козирогът е най-сериозният и най-големият стоик от всички зодии. Следователно няма да има необикновен смисъл да подарите на Козирог комедия или приказен разказ. Козирозите също ценят триумфа, тъй че една история от бедност до благосъстояние е тъкмо подобаващата чаша чай за хората под този знак. Хвърлете небрежно жестока действителност и усукани схеми и какво получавате? " Големи надежи " от Чарлз Дикенс. Този разказ споделя за момче на име Пип, издигащо се в редиците на обществото в това време, когато е злонамерено манипулирано от остарялата, самотна и страховита девойка Хавишам. Това е една от тези " най-четени класики " и то със сериозна причина!
 Предстоящата седмица ще е цялостна с шанс за тези три зодии! Предстоящата седмица ще е цялостна с шанс за тези три зодии!
Близнаци Отивате на местата, за които мечтаете, Близнаци. Тази седмица може да се почувствате въодушевени да приемете потребността си от при...

Водолей - " Къщата на листата " Марк З. Даниелевски

Водолеят, мощно интелектуален, е в действителност неповторим измежду зодиите. Хората под този знак обичат да вършат нещата по собствен метод и са склонни да бъдат всичко друго, само че не и обичайни. Следователно няма по-добра книга за Водолей, от " Къщата на листата " от Марк З. Даниелевски. Смятан за същинско знамение на постмодернистичната литература, романът е чудноват, само че вълнуващ звяр. Не просто го четеш, а го преживяваш. Този разказ ви кара да разбивате кодове и да четете с главата надолу, до момента в който се гмуркате в хилядолетни легенди.



Риби - " 100 години самотност " Габриел Гарсия Маркес

Изключително изобретателни и идеалистични, Рибите обичат да се увличат от въображението. Поради тази причина Габриел Гарсия Маркес е идеалният създател за Рибите. Известен с блестящото си разбиране на жанра на магическия натурализъм, " 100 години самотност " е може би най-известната творба на Маркес. Този разказ се занимава с дълбоки страсти в действителния свят и с въпроса за смисъла на самия живот в конюнктура, която ще ви накара да паднете на колене. Това е една от книгите, които биха могли изцяло да трансформират живота ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР